REC In Linea TC

Vízszintesen telepíthető, vezérlőpaneles kettős áramlású hővisszanyerő. Akár 120m2-es otthonokba.
Leírás

A REC IN LINEA sorozat centralizált szellőztető és hővisszanyerő egység mennyezeti  beépítéshez beltéri környezetben. Rendkívül kompakt méret (max. magasság 240 mm) és könnyű telepítés jellemzi. A telepítés leegyszerűsödik a beépített elektromos csatlakozási rendszerrel. A PPE szerkezet miatt a sorozat egységeinek súlya csekély, ezért könnyen kezelhető, egyben biztosítja a tökéletes külső hő- és hangszigetelést. A sorozat tagjai nagy hatásfokú többsebességű motorokkal vannak felszerelve és by-pass ággal rendelkeznek.

Beépítésük nem igényel épületszerkezeti átalakításokat.

A sorozat 3 nagy hatásfokú modellből áll, amelyek termikus hatásfoka akár 91% is lehet.

A TC sorozat lehetővé teszi a kézi vezérlést, vagy a heti programozási funkcióval olyan működési paramétereket, mint: légáramlás, szellőzési mód, páratartalom és alvó mód.

A REC IN LINEA 140 olyan épületekhez alkalmas, amelyek hozzávetőleges átlagos területe 80 m2, 4 szobával, azaz két frisslevegő beáramlási ponttal (pl.: nappali és hálószoba) és két levegő elszívási ponttal (pl.: fürdőszoba és konyha) rendelkeznek. EC motorok és beépített by-pass.

A REC IN LINEA 180 olyan épületekhez alkalmas, amelyek hozzávetőleges átlagos telülete 100 m2, 6 szobával, azaz három beáramlási ponttal (pl.: 1 nappali és 2 hálószoba) és két elszívási ponttal (pl.: 2 fürdőszoba és 1 konyha). AC vagy EC motorizálás és beépített by-pass.

A REC IN LINEA 220 olyan épületekhez alkalmas, amelyek hozzávetőleges átlagos telülete 120 m2, 8 szobával, azaz négy beáramlási ponttal (pl.: 1 nappali és 3 hálószoba) és négy elszívási ponttal (pl.: 3 fürdőszoba vagy hasonló és 1 konyha).
AC vagy EC motorizálás és opcionális by-pass külön modulban. 

 

ADATLAP, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK:

Image
Szellőzéstechnika nagy választékban. Lakossági és ipari termékek, hővisszanyerők és elszívó ventilátorok.

Cégünkről

Feliratkozás