REC Smart

Ellenáramú, nagy hatásfokú hővisszanyerő.
Leírás

A REC Smart egy innovatív, decentralizált levegőelszívó és -ellátó egység, nagy hatásfokú, tesztelt 75%-os hővisszanyeréssel. Legfeljebb 40 m2-es helyiségekhez ajánljuk.
Ideális megoldás felújítás esetén a páratartalom és a páralecsapódás problémájának végleges megoldására. Telepítése rendkívül egyszerű, mivel nem igényel komolyabb falazat bontást, egyetlen 100 mm átmérőjű nyílás elegendő a helyiség külső falán.
Alkalmas bármilyen nagy páratartalmú környezetbe történő felszerelésre, ideális fürdőszobákban,szárító- és mosókonyhákban.

By-pass funkciója lehetővé teszi a szabad hűtést átmeneti időszakban, és a tesztelt 75%-os termikus hatásfokot. A REC Smart optimális kényelmi szintet és alacsony energiaköltségeket garantál minden évszakban.

A REC Smart az ellenáramú áramlás elvén alapszik. Folyamatos és kiegyensúlyozott áramlás a befújt és az elszívott levegő között. Cső a csőben hőcserélővel van felszerelve, amelyben a két légáram egyidejű áthaladása történik, azonban nem keverednek, elkerülve a beszívott levegő szennyeződését.

A REC Smart 3 modellből áll. 100 mm csőátmérővel, legfeljebb 600 mm vastag falakhoz.

Minden modell 2 féle változatban kapható:

- Normál (24 órás folyamatos üzem minimális sebességgel)

- MHY (integrált páratartalom-szabályozás).

Mindkét verzió időzíthető nagy légáram funkcióval rendelkezik.

A páratartalom-érzékelővel ellátott MHY változat a Maico által szabadalmaztatott exkluzív technológiával rendelkezik, amely képes a környezet páratartalmának kimutatására és nyomon követésére, a légcsere automatikus és a páratartalom szintjének megfelelő szabályozására.

Fedezze fel az új REC Smart + verziót érintőképernyős vezérléssel vagy távirányítóval.

 

 

 

ADATLAP, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK:

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:


FONTOS INFORMÁCIÓK TELEPÍTÉSRŐL:

 

Image
Szellőzéstechnika nagy választékban. Lakossági és ipari termékek, hővisszanyerők és elszívó ventilátorok.

Cégünkről

Feliratkozás